Продавец ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН ЧАЙ КОФЕ развивает свой бизнес на Prom.ua 9 лет.
Знак PRO означает, что продавец пользуется одним из платных пакетов услуг Prom.ua с расширенными функциональными возможностями.
Сравнить возможности действующих пакетов
Корзина
92 отзыва
+380675083758
интернет магазин Чай кофе

Пуэр «Туо ча Шу» 5шт по 100 г

В наличии

749 грн.

Купить
  • +380 показать номер +380675083758
  • +380504403086
  • +380630579265
  • +380445990759
  • Контакты
    • Телефон:
      +380675083758
      +380504403086
      +380630579265
      +380445990759
    • Контактное лицо:
      Виктор Швец
    • Адрес:
      проспект Победы,94, Киев, Украина
    • Email:
      0675083758@ukr.net
  • Условия возврата и обмена

Пуер «Туо ча Шу» 100 г

Пуер у формі гнізда / піали - Туо-ча. Успадкував форму від вантажу для ваг в стародавньому Китаї. Варіанти ваги від 3г до 3 кг.

В давнину пуер ферментовані під час транспортування і передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту і скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного рівня. Тому, в 70-і роки 20 століття, була придумана технологія прискореного старіння (ферментації) пуеру.
Так з'явилося два основних види пуеру - виготовляється за традиційною технологією - «сирий пуер» - Шу Пу Ер, і, за прискореною технологією - «приготований пуер». Обидва пуеру володіють більш-менш однаковим набором корисних властивостей, і відрізняються нюансами смаку і аромату, і то лише на початковому, не далеко від завершення виробничого процесу, етапі ферментації. Сирої пуер цікавий тим, що ступінь його ферментації довгий час (2-3 роки) можна контролювати самостійно. З часом гіркоту і грубість свіжого листа замінюється вишуканістю і легкою гіркуватістю.

Пуер - пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що припускає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю по його хімічному складу і корисним властивостям. Це чорний чай з китайської видової чайної класифікації. В українській класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв.
заварювання:
Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних дозувань, і дотримання декількох правил заварювання. В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.
Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.

  • Країна походження - Китай.
  • Вид - Пуер.
  • Смак - насичений.
  • Аромат - деревний.

Характеристики
Пользовательские характеристики
Вид Пуер
Аромат деревний
Смак насичений
Країна походження Китай
Информация для заказа
  • Цена: 749 грн.