Продавец ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН ЧАЙ КОФЕ развивает свой бизнес на Prom.ua 9 лет.
Знак PRO означает, что продавец пользуется одним из платных пакетов услуг Prom.ua с расширенными функциональными возможностями.
Сравнить возможности действующих пакетов
Корзина
112 отзывов
интернет магазин Чай кофе
+380675083758
+380675083758
+380504403086
+380630579265
  • 1
  • 2
  • 3

Пуэр «Памело» около 300 г

  • В наличии

332 грн.

+380675083758
  • +380504403086
  • +380630579265
  • +380445990759
возврат товара в течение 14 дней бесплатно
Пуэр «Памело» около  300 г
Пуэр «Памело» около 300 гВ наличии
332 грн.
+380675083758
  • +380504403086
  • +380630579265
  • +380445990759
Купить

Описание

Пуер «Памело» приблизно 300 г

Споживчі характеристики пуеру - це землянистий, з різними нюансами смак, темний бурштиновий колір настою і чистий аромат. Проблему земляного смаку і злегка прілого запаху на батьківщині пуеру вирішили давно - поєднанням його з сирої цедрою мандарина, грейпфрута або Памела. Миттєва сушка в печі - дозволяє уникнути запліснявіння, і одночасно передає всю повноту аромату фруктів - чаю.
В давнину пуер ферментувався під час транспортування і передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту і скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного рівня. Тому, в 70-і роки 20 століття, була придумана технологія прискореного старіння (ферментації) пуеру.
Так з'явилося два основних види пуеру - виготовляється за традиційною технологією - «сирий пуер» - Шу Пу Ер, і, за прискореною технологією - «приготований пуер». Обидва пуеру володіють більш-менш однаковим набором корисних властивостей, і відрізняються нюансами смаку і аромату, і то лише на початковому, не далеко від завершення виробничого процесу, етапі ферментації. Сирий пуер цікавий тим, що ступінь його ферментації довгий час (2-3 роки) можна контролювати самостійно. З часом гіркоту і грубість свіжого листа замінюється вишуканістю і легкою гіркуватістю.

Пуер - пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що припускає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю по його хімічному складу і корисним властивостям. Це чорний чай з китайської видової чайної класифікації. В українській класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв.
заварювання:
Як і будь-який чай - пуер вимагає витримки стандартних дозувань, і дотримання декількох правил заварювання. В середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.
Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. За часом настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини - 2-3 рази.

  • Країна походження - Китай.
  • Вид - Пуер.
  • Смак - насичений.
  • Аромат - деревний.

Характеристики

Пользовательские характеристики
ВидПуер
Ароматдеревний
Смакнасичений
Країна походженняКитай

Информация для заказа

  • Цена: 332 грн.